изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:41 EEST
В ДОБРИЧ СЕ ПРОВЕЖДА РЕГИОНАЛНО ДЕЛЕГАТСКО ЗАСЕДАНИЕ НА НСОРБ    
НовиниДнес и утре Добрич е домакин на регионалното делегатско заседание на Националното сдружение на общините, на което ще се издигнат кандидатури за членове на Управителния съвет от Североизточния район за планиране. 


Очаква се в града да пристигнат около 70 делегати – кметове и общински съветници от североизточна България. През първия ден е предвидено обучение за новоизбрани кметове и председатели на общински съвети. Сред темите, които ще се представят, са „Местното самоуправление – правомощия и проблеми”, „Местни финанси – тенденциите и реалностите на бюджет’2012”, „Актуални задачи и открити въпроси пред местната власт” и др. Кметът на Добрич Детелина Николова ще представи пред новоизбраните кметове теми като „Отговорната и отворена към гражданите институция „Община”. Обучението ще приключи с дискусия, свързана с проблеми на общините в началото на новия мандат. Ще се дискутира също как НСОРБ може да ги подкрепи. В 9,30 часа утре започва регионалното делегатско заседание на Националното сдружение на общините за издигане кандидатури за членове на Управителния съвет от Североизточния район за планиране. Ще бъдат избрани членове на Контролния съвет, както и председатели и зам. председатели на постоянните комисии на НСОРБ.
 


Сходни връзки

В ДОБРИЧ СЕ ПРОВЕЖДА РЕГИОНАЛНО ДЕЛЕГАТСКО ЗАСЕДАНИЕ НА НСОРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди