изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-08-05 @ 14:02 EEST
ОБСЪЖДАТ СЕ НОВИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СПОРТНИТЕ ЗАЛИ    
НовиниНа сайта на общината в Добрич е публикувано предложението за нови правила за определяне реда, по който спортни обекти и съоръжения - общинска собственост.


Гражданите могат да правят предложения и коментари от 13 до 27 януари на посочен имейл адрес.
Целта на правилата е тези обекти и съоръжения да се използват за нуждите на физическото възпитание и спорта и свързаните с тях обслужващи и спомагателни дейности на територията на общината. Промените в правилника са  възникнали и поради заличаване на „Спортни имоти" ЕООД и създаването на ОП „Спортни имоти", а бюджетното предприятие е второстепенен разпоредител и директорът му не е упълномощен да сключва договори, се посочва в мотивите за предложението. Затова е наложително разработването и актуализирането на правилата и поради това, че една част от общинските спортни обекти са отдадени на концесия.
В предложения проект се уреждат отношенията и начина на ползване на общинските спортни обекти за състезания и тренировъчни занимания от организации на бюджетна издръжка, детски градини, общообразователни, средни, специални, професионални и висши училища и на извънучилищните звена за реализиране на задължителните им учебни програми от юридически лица с нестопанска цел, за състезания на спортни организации на въоръжените сили, Министерството на вътрешните работи и за хора с увреждания.
 


Сходни връзки

ОБСЪЖДАТ СЕ НОВИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СПОРТНИТЕ ЗАЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди