изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:26 EEST
Плевнелиев не готви чистка на “Дондуков” 2    
ПолитикаНовият президент Росен Плевнелиев няма да прави чистка на "Дондуков" 2. От екипа на новоизбрания президент съобщиха, че по-голямата част от президентската администрация на експертно ниво обаче на първо време ще запази постовете си. Част от хората работят в институцията още от времето на първия демократичен президент Желю Желев.

Подобна бе тактиката на президента и когато оглави регионалното министерство. Тогава той остави на работа експертите на предшественика си Асен Гагаузов и подмени с течение на времето единствено хората, които не успяха да се справят с работата или за които имаше съмнения за корупция. По-важно в момента е формирането на приоритети и правенето на стратегии, отколкото самоцелната подмяна на кадри, коментираха още от екипа на Плевнелиев. Все още не е окончателно формиран и управленският екип на избрания президент. Сред известните имена, които ще му помагат с администрирането на институцията, са бившият шеф на ДАНС Цветлин Йовчев, зам. строителният министър Екатерина Захариева, бившият й колега от икономическото ведомство Евгени Ангелов, парламентарният секретар на МРРБ Павел Анастасов, пресаташето му от регионалното ведомство Мария Иванова и началникът на кабинет в МРРБ по времето на Плевнелиев Елица Николова.
Наталия Малчева

http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

Плевнелиев не готви чистка на “Дондуков” 2 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди