изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:19 EEST
СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ ХВАЛИ СТОИЧКОВ    
СпортС гол на добричлията Светослав Тодоров Литекс победи Чавдар (Етрополе) с 1:0 на тристранния турнир в Свиленград. Опитният нападател се разписа в 32-ата минута, след като довкара избита от вратаря Орлинов топка. Преди това шампионите направиха 0:0 със Свиленград. Светослав Тодоров показа респект спрямо новия треньор на "оранжевите" Христо Стоичков. Ето какво сподели нападателят след проверките, които бяха с времетраене от 45 минути:

"Подготовката върви нормално. Всеки ден тренираме и на терена, и във фитнеса. Каквото и да кажа, ще е малко за Стоичков. Работил съм с него в националния отбор. Голям футболист, треньор. Цял свят го познава. Най-важното е всеки да се раздава. Пожелавам успех на новите момчета. Точките до първото място не са малко, но не са и много. Титлата не е мираж. Не се отказвам от борбата за шампионската титла. Стоичков си знае най-добре, но аз никога не се отказвам да се боря", каза Светослав Тодоров по повод думите на Стоичков, че предвид изоставането на Литекс с 11 точки зад Лудогорец и ЦСКА, цел №1 пред "оранжевите" е триумф в турнира за купата на България.

 


Сходни връзки

СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ ХВАЛИ СТОИЧКОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди