изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:48 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 6 криминални престъпления.



-На 17.01.2012г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение, за извършена кражба на 3м оградна мрежа от лозе, находящо се в местността “Чорчолигите” в гр. Добрич, собственост на 52 годишен гражданин. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 17.01.2012 г., в РУП Генерал Тошево е получено съобщение, за това че неизвестно лице се е обадило по телефона на 72 годишната Я.С. от гр. Ген. Тошево и представяйки се за дъщеря й е съобщило, че е участвала в пътно транспортно произшествие, при което е загинало дете. Веднага след това се е обадил мъж, който се е представил за полицай и е поискал сумата от 1000 лева. Възрастната жена е предала посочената сума на непознат за нея гражданин пред дома си. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Икономическа полиция при ОД МВР Добрич, на 17.01.2012 г. са установени две лица- М.С., на 56 години и И.С., на 62 години, от гр.Добрич, разпространяващи акцизни стоки без бандерол- цигари. В тази връзка са извършени проверки  в  помещения и  леки автомобили, използвани от лицата, като са намерени и иззети общо 197 стека цигари без бандерол, марка “Бестман”. Образувани са досъдебни производства, като работата по случая продължава.

 

През денонощието на територията на областта няма пътно- транспортни произшествия.

 

            Възникнал е 1 пожар без материални щети.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди