изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:35 EEST
Албена АД представи своите възможности за детски лагери пред директори на 50 училища и детски градини    
Туризъм

Албена АД представи своите възможности за детски лагери пред директори на 50 училища и детски градини от София. Това стана на презентация в хотел „Бор” в Боровец, която бе организирана от Петър Белевски – зам.-председател на „Хемус турист” АД и „Соколец – Боровец” АД, и преминала под мотото на основателя на съвременните Олимпийски игри Пиер дьо Кубертен - „Падението и величието на една нация е в пълна зависимост от състоянието, в което се намират нейните деца, юноши и младежи”.



По стар български обичай гостите бяха посрещнати с пита, мед и сол. С мултимедия и филм Христо Пенев – зам.директор на сектор „Експлоатация”, Йовка Сташилова – зам.-директор в сектор „Маркетинг и продажби”, Красимира Стоянова – старши мениджър в сектор „Маркетинг и продажби” и Руслан Йорданов – PR и ръководител на сектор „Реклама” представиха възможностите за летен туризъм в курортен комплекс Албена и Приморско клуб.

Г. Метева – прокурист в „Хемус-турист” АД презентира тризвездния хотел в Габрово – „Балкан”, а Виолета Никлева – прокурист в „Соколец-Боровец” АД представи хотелите „Бор” и „Еделвайс”, които са готови да посрещнат ученици и учители за зимни приключения.

Гостите останаха очаровани от топлото посрещане и  презентацията. Те отличиха хотелските бази с хубавата и качествена храна, която се предлага, сигурността, спокойствието, чистия и фин пясък, 24-часовата медицинска помощ и др. 

На срещата присъстваха и управителите на туристическата агенция „Ситникол” Ева Ситнилска и Петя Николова, които бяха сред главните ”виновници” за незабравимата среща, която върна преподавателите години назад, когато детските лагери бяха част от живота на учениците и ги зареждаха с незабравими спомени.

 

 В края на презентацията и непосредствено преди официалната вечеря домакините поздравиха директорите с прекрасни  туристически песни, изпълнени от хор „Рилски турист” – Самоков, който е лауреат на множество награди.

 

Руслан ЙОРДАНОВ

 


Сходни връзки

Албена АД представи своите възможности за детски лагери пред директори на 50 училища и детски градини | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди