изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:42 EEST
СЕПТЕМВРИ ОСВОБОДИ ПЕТИМА БИВШИ ФУТБОЛИСТИ НА ДОБРУДЖА    
Спорт

Отборът на Септември (Тервел) започна подготовката си за пролетния полусезон в Североизточната "В" група. В първото занимание, проведено под ръководството на новия треньор Искрен Пенчев, взеха участие 18 футболисти. От президента на клуба Генчо Костов научихме, че от отбора са освободени петима състезатели, които са бивши играчи на Добруджа - Стефан Коев, Борислав Балчев, Атанас Стефанов-Баницата, Димитър Василев и Дидо Господинов.



"Занапред искаме да залагаме повече на млади футболисти от Тервел. Затова в отбора са привлечени пет момчета, които са родом от Тервел и са преминали през школата на нашия клуб. Това са Георги Денев, Васил Ангелов, Пламен Колев, Никита Светославов и Шабан Ахмед. Говорихме с треньора на Добруджа Валентин Ангелов за преотстъпване на млади футболисти, които да се обиграват при нас", каза още Генчо Костов. От президента на Септември научихме, че тервелчани ще имат пет контроли по време на предсезонната подготовка. Първата от тях ще е на 4 февруари с отбора на Добруджа. За 11 февруари е уговорено гостуване на Черноморец (Балчик), а на 15 и 18 февруари избраниците на Искрен Пенчев ще играят с юношите старша възраст на Добруджа. Последната проверка ще е на 25 февруари, когато в Тервел ще гостува тимът на Черноморец (Балчик). Срещите от първия пролетен кръг са на 4 март. Тогава Септември ще гостува на Дунав (Русе).

 


Сходни връзки

СЕПТЕМВРИ ОСВОБОДИ ПЕТИМА БИВШИ ФУТБОЛИСТИ НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди