изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:11 EEST
НАД 60 ФИРМИ СА ЗАЯВИЛИ УЧАСТИЕ В БОРСАТА ЗА СЕМЕНА    
Земеделие

От 7 до 11 февруари „Добрички панаир” АД организира XVIII Международно специализирано изложение „Борса за семена и посадъчен материал”. По традиция то ще се проведе в спортен комплекс „Простор”.



И тази година новости ще предложат фирми, производители и търгтовци на семена за пролетни,есенни и зеленчукови култури, цветя, посадъчен материал, торове, торо-почвени смески, инсектициди, хербициди, фунгициди, биологични средства за растителна защита, парници и оранжерии, селскостопанска техника, градинарски, лозарски, овощарски и цветарски инвентар, както и специализирана периодика и литература.

До момента над 60 фирми са заявили участие в изложението, съобщи за НДТ изпълнителният директор на „Добрички панаир” АД Звезделина Иванова.  Много от тях са традиционни участници, сред които „Пионер”, „Лимагрейн”, „Сортови семена”- София, KWS, „Хисар Агра”. Има и участници, които ще се представят за първи път като Изследователския институт за царевица в Белград, Сърбия, „Агриматко България”, „Агрис”. Самостоятелно ще участва и „Монсанто”, Румъния.

Земеделска техника ще бъде представена на откритите площи около спортния комплекс от „Анимекс”, „Римекс инженеринг” и „Статеви”.

Официалното откриване на Борсата за семена и посадъчен материал ще бъде на 7 февруари от 10 часа пред зала Добротица. Същата вечер ще бъдат връчени наградите на „Добрички панаир” АД – “Български семепроизводител” и "Търговско представителство". НДТ

КИТАЙСКИ ИНВЕСТИЦИИ В ДОБРИЧКО

 


Сходни връзки

НАД 60 ФИРМИ СА ЗАЯВИЛИ УЧАСТИЕ В БОРСАТА ЗА СЕМЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди