изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:53 EET
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 20 - 26 януари 2012 г.    
Времето

Динамично време. През първия ден ще преобладава облачно време. На много места ще превали дъжд. Ще духа слаб, по Черноморието до умерен югозападен вятър. Минимални температури между минус 2 и плюс 3, максимални 5-10 градуса.



 

През следващото денонощие с обръщане на вятъра от запад и северозапад ще проникна по-студен въздух. На много места валежите от дъжд ще преминат в сняг, но до края на деня ще спрат. Максималните температури ще се понижат средно с около 5 градуса.

През нощта срещу неделя  облачността временно ще се разкъса и намалее и минималните температури ще се понижат с 2-3 градуса. През деня вятърът ще се отново ще се обърне от запад-югозапад и максималните температури ще се повишат до 4-9 градуса. Ще има променлива облачност, по-значителна следобед, когато на места е възможно да превали слаб дъжд.

В понеделник и вторник ще има променлива облачност, без валежи. Вятърът ще е слаб предимно от южна четвърт. Минималните температури ще се повишат с няколко градуса, а максималните ще останат почти без промяна.

През следващото денонощие отново се очакват валежи отначало от дъжд, а по-късно на много места и от сняг. Вятърът ще се обърне от север. Преобладаващите минимални температури ще са между минус 1 и плюс 4 градуса, а максималните – от 1 до 6.

В четвъртък преваляванията ще спрат, а облачността ще се разкъса. Ще духа умерен, по Черноморието до силен северозападен вятър. Температурите ще се понижат с още 3-4 градуса.

Вълнението по крайбрежието най-често ще е 1-2 бала, а в открито море 3, при усилване на вятъра в края на периода 4-5 бала. Температурата на морската вода ще се е 4-6 градуса.

 

Деж.синоптик: Л. Маджаров

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 20 - 26 януари 2012 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди