изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:34 EEST
Чудо! Уникалната лилава крава на Milka се роди в Сърбия    
Любопитно Лилавото теленце е напълно здраво и привлича интерес у малки и големи. Всички познаваме лилавата крава, която краси опаковките на прочутите шоколади Милка. Но вече тази крава не е само измислена търговска марка. Такова теленце се роди във ферма в Сърбия, предаде в. „Метро”.


Всички съграждани на фермера от град Чачак са категорични, че никога на живо не са виждали такова лилаво теле. Заради нетрадиционната си окраска, теленцето се е превърнало в сензация за целия град и любимец на всички деца, които с любопитство надничат в плевнята на гордия стопанин, за да успеят да го видят.

Ветеринарите от града разказват, че теленцето се е родило напълно здраво а уникалния цвят на козината му се дължи вероятно на генетични изменения, предаде новинарския канал РТС в Сърбия. Въпреки първоначалната изненада на фермера, когато видял окраската на теленцето, сега щастливия стопанин се надява да сключи сделка с известната фирма-производител на прочутите шоколади.

Освен теленцето Милка, в Сърбия стана известна и друга крава. Миналият месец кравата Беба от село Сливица в страната роди невероятния брой от 4 мъжки телета. Обичайното за кравите е да имат само по едно теленце.

Стопанинът й, фермерът Драган Павлович разказва, че по време на раждането след като извадили първото теленце, съседът му, който се притекъл на помощ открил, че има и още поне едно теленце. И така, само след малко се появило второто, а после и третото, и четвъртото. Това е уникално чудо, разказват запознати с този интересен феномен.

http://www.chudesa.net

Високосната 2012 година носи небесни атракции

Маца мутант изкара $ 86 000

Котарак стана милионер

Сексбомбата Сабине е с най-дългия език

Учени създадоха най-лекия материал

Монета с диаманти по случай юбилей на английската кралица

 


Сходни връзки

Чудо! Уникалната лилава крава на Milka се роди в Сърбия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди