изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:07 EET
Двама от ГЕРБ отказаха да са депутати    
ПарламентДвама от ГЕРБ отказаха да са депутати

Парламентът прекрати пълномощията на двама народни представители от ГЕРБ по тяхна молба, тъй като заемат други публични длъжности.
С решение на ЦИК Емануил Манолов е обявен за избран за народен представител от Варна, но той вече е кмет на с. Аврен, затова се отказва от мястото си в парламента.
Манолов трябваше да замести Свилен Крайчев, който стана заместник-генерален секретар на ПАЧИС (Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество).

С решение на ЦИК Йордан Николов е обявен за избран за депутат от Стара Загора, но той също не желае да полага клетва като народен представител, тъй като е заместник-кмет на Стара Загора.
Николов трябваше да влезе в парламента на мястото на депутата от ГЕРБ Недялко Недялков, който стана областен управител на Стара Загора.

Заседанието на Народното събрание продължава с парламентарен контрол. Първи на въпроси и питания на депутати отговаря вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. dir.bg

 


Сходни връзки

Двама от ГЕРБ отказаха да са депутати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди