изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:06 EEST
В КАЛИАКРА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТЪРСЯТ НАПАДАТЕЛ    
СпортСпортно-техническото ръководство на Калиакра насочи вниманието си към спешно привличане на централен нападател, след като чаканият Борислав Хазуров отказа да подпише с каварненския клуб. Старши треньорът на родното Каляри Радостин Трифонов сподели вчера, че продължават разговорите с няколко нападатели от "А" и "Б" група, от които един ще бъде привлечен.

Наставникът на каварненци се надява днес вече да знае името на новия футболист, който ще бъде привлечен. Ангажирането на нападател стана наложително, тъй като Георги Филипов претърпя втора операция на коляното и ще пропусне всички срещи до края на първенството. Освен това каварненци се нуждаят от офанзивни футболисти, които да засилят нападателната мощ на тима. Както е известно, през есента футболистите на Калиакра създаваха немалко голови ситуации, но рядко бележеха голове и в крайна сметка отборът се закотви на предпоследното място в класирането и сега му предстои ожесточена борба за оцеляване в елита. След каварненския тим в подреждането е само новакът в "А" група Светкавица (Търговище). 

Засега новите състезатели в отбора на Калиакра са трима: защитниците Дарин Андонов и Ангел Маджаров и вратарят Мирослав Григоров. За бившия страж на Несебър обстановката в крайморския град няма да е непозната, тъй като вече е защитавал цветовете на Калиакра в периода от 2006-а до 2008-а година. Мирослав Григоров ще замести Христо Бахтарлиев, който напусна Каварна след края на есенния полусезон.

 


Сходни връзки

В КАЛИАКРА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТЪРСЯТ НАПАДАТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди