изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:45 EEST
Областна администрация Добрич има нов главен секретар    
Новини Днес, 21 януари, Областният управител Желязко Желязков представи пред служителите на Областна администрация Добрич новия главен секретар. Божидар Божилов е  назначен със заповед на Областния управител, след като спечели конкурс за длъжността, проведен в Министерски съвет.

 

           

            В представянето си пред колектива, Божидар Божилов заяви, че в административната работа ще държи на екипността, високото качество и изпълнението на задачите в срок. Той определи себе си като комуникативен и отговорен човек, който ще разчита на същото от страна на всички служители.

            Областният управител пожела на главния секретар да навлезе бързо в дейността, да осъществява добра координация между звената в институцията и да достигне и дори да надскочи летвата, поставена високо от неговия предшественик Драгой Драгоев.

 

            Божидар Божилов е роден през 1958 г. в добричкото село Смолница. Възпитаник е на Висшето военно артилерийско училище Шумен. Завършил е Военната академия „Г.С. Раковски" - София.

            Работи в системата на Министерството на отбраната и Министерството на вътрешните работи повече от 24 години,  като е заемал различни ръководни длъжности, включително - началник на Първо Районно управление  към МВР Добрич ( 2001 г.- 2005 г.).

            От 2005 г. до 2010 г. изпълнява координиращи, организационни и административни функции в „Сплендид" ООД.

            До назначаването му на поста главен секретар в Областна администрация Добрич, е работил  като регионален мениджър в "Крон Секюрити"ЕООД София, отговарящ за дейността на дружеството в  пет области  на Североизточна България.

            Божидар Божилов е семеен. Има две деца и двама внуци. 

 


Сходни връзки

Областна администрация Добрич има нов главен секретар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди