изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:00 EEST
УЧЕНИЦИ ОТ ГРУЗИЯ УЧАТ АНГЛИЙСКИ В БОРОВЕЦ    
Туризъм

През изминалата седмица туроператорската агенция на Висше училище Международен колеж посрещна група ученици от Грузия. Обучението по английски беше в един от най-прекрасните зимни курорти на България – Боровец. Младите гости от Грузия бяха първите в историята на курорта, избрали съчетанието на ски ваканцията с изучаването на английски език.



 

Тяхното обучение премина успешно, с много снежни забавления, екскурзии и много нови приятелства. Впечатленията  от България са страхотни. Ръководителката на грузинската група Нино Чиквашвили, която е директор на училище „Georgian-American School Progress” /Грузинско-Американското училище – Прогрес/ в Кутайси, сподели, че качеството на обучение е много високо. Тя също присъстваше на обученията по английски език и отбеляза, че децата имат положително развитие в изучаването на езика. Всички деца постигнаха високи резултати и получиха сертификати с международно признание.

Екскурзията в София за тях беше едно истинско изживяване с най-голям интерес към катедралата „Александър Невски” и Националния природонаучен музей. Друг незабравим момент за тях е разходката с кабинков лифт „Ястребец” и посещението в „Царска Бистрица”. Младежите от Грузия посетиха и се запознаха и със сградата на ВУМК в София.

Чрез поддържане на високи стандарти на преподаване с учители от Великобритания, дейности, развлечения и екскурзии бе спечелено доверието на групи ученици от Украйна и Русия, Йордания, които идват вече за четвърто лято за обучение по английски език. НДТ

 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ОТ ГРУЗИЯ УЧАТ АНГЛИЙСКИ В БОРОВЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди