изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:22 EEST
НА 23 ЯНУАРИ НАСТЪПВА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА    
Новини Китайската Лунна Нова година в понеделник (23 януари) навлиза в Годината на Дракона, смятан за най-могъщото същество в китайския зодиак.  В китайската култура годините на дракона се смятат за добри за брака, за раждаемостта и за постигането на голям успех, но също така имат и своята тъмна страна - митичното същество властва над водата и дъжда, носейки добра реколта, но също и наводнения и други природни бедствия, съобщава БГНЕС.

"Драконът е единственото митично същество в китайския зодиак. Той представлява небето", обяснява хонконгски астролог.

Китайците вярват, че има пет елемента, които формират същността на Вселената - металът, дървото, водата, огънят и земята. Водата носи пари и предвещава положителна година, особено за азиатските икономики.

"2012 е годината на водата, което означава, че китайската и останалите азиатски икономики ще се развиват добре. Американската икономика върви стръмно надолу през последните шест години и ще стигне дъното през 2012 г. Така че скоро, още през 2013 г., икономиката на САЩ ще започне да се възстановява. Европа преживява тежки времена, защото се намира в негативен цикъл на развитие от 2009 до 2014 г", казва хонконгски астролог.

Астролозите предвиждат също така, че през 2012 г. ще се развият тежки епидемии, поради което съветват хората да вземат допълнителни мерки за здравето си.

Хонконгските астролози категорично не са съгласни с предсказанията на маите за края на света тази година. Годината на Дракона може да не доведе до края на света, такъв какъвто го познаваме, но е много вероятно да донесе промени и катаклизми, твърдят астролозите. http://dnes.dir.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

НА 23 ЯНУАРИ НАСТЪПВА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди