изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:14 EEST
11-годишният Станислав е удушен, подозират бащата    
Новини  11-годишният Станислав от с. Лагошевци е бил удушен, сочи заключението на съдебния лекар. Окръжната прокуратура във Видин образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство. Полицията обаче подозира бащата на момчето.


Определен е наблюдаващ прокурор по досъдебното производство, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура във Видин Владислав Влашев, цитиран от БТА.
Експертизата за смъртта се забави заради нахапванията по трупа от животни.

Тялото на Станислав Мирчов бе открито на 21 януари в дол на местността Диловец в землището на селото. Това стана след повторно претърсване на района от около 100 полицаи, граничари, местни хора и следови кучета.

Детето бе в неизвестност от 4 януари. Според разказа на майка му Христина той излязъл с колело и последно е видян от няколко души, включително и от кмета.

Полицията работеше по няколко версии, една от които беше отвличане от кандидат-осиновител. Родителите Христина и Веселин казаха още, че през август миналата година възрастен мъж дошъл в дома им и поискал да осинови Станислав, след което им предложил 5000 лева.

Според неофициална информация обаче, местните криминалисти са поискали помощ от Института по психология на МВР в София, пише в. "24 часа". Семейството, което многократно сменяше версиите си, е сред заподозрените. Вероятно отново ще има разпити пред детектора на лъжата. Въпреки че веднъж е минал през полиграфа, все още не са свалени съмненията от бащата Веселин, твърдят полицейски източници. Проверява се версията, че детето е убито в дома му и след това тялото е пренесено и хвърлено в местността Диловец. Въпреки че къщата на семейството е в другия край на селото, пътят минава през необитавани махали и може тялото да бъде пренесено, без никой да види.
Момчето има четирима братя и сестри - 18-годишният Драго, 5-годишният Роберто и 7-месечният Николай, с които живеели заедно. Имат и 20-годишна сестра, която е омъжена и живее на друго място. Семейството живее бедно, в къщата им от една година няма ток. Станислав обаче е ходил редовно на училище в град Димово.

От отдела за закрила на детето наблюдават Николай и Роберт. Към момента нямало основания те да бъдат взети. http://dnes.dir.bg

Откриха трупа на изчезнало 11-годишно момче

Откриха изчезналия съученик на Мирослава във варненско казино

 


Сходни връзки

11-годишният Станислав е удушен, подозират бащата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди