изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:20 EEST
БИВШ НАСТАВНИК НА ДОБРУДЖА ПОЕ ТИМ ОТ КАЗАХСТАН    
СпортБившият наставник на Добруджа и на Черноморец (Балчик) Радостин Димов подписа договор като старши треньор на казахстанския тим Каспий (Актау), информира ВарнаУтре.бг. Каспий е футболен клуб от град Актау. Основан е през 1962 година. В настоящия момент се състезава в Първа лига на Казахстан. През изминалия сезон завършва на 12-о място с актив от 37 т. Димов ще замени на поста Бауржан Исаевич Баймухамедов.

Огромна заслуга за подписването на контракта има мениджърът на Димов Евгени Маринов. Той е наясно с възможностите на варненеца и е гарантирал за него пред шефовете на клуба. Предвид влиянието на Маринов в Казахстан Радо е избран измежду петима кандидати за този пост. В момента тимът на Каспий е на подготовка в Анталия, която ще се проведе в три етапа. Първият ще е 17 дни в турския курорт, след което са предвидени още два лагера по 14 дни отново на турска земя. Първенството в Казахстан стартира в началото на април.

 


Сходни връзки

БИВШ НАСТАВНИК НА ДОБРУДЖА ПОЕ ТИМ ОТ КАЗАХСТАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.87 секунди