изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:50 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 ЯНУАРИ

ОВЕН - Вслушайте се в себе си и мъдро ще отсъдите на къде ви тегли сърцето и какво не бива да правите. Потиснете емоциите и гнева си, за да се справите с изкушенията около себе си.

ТЕЛЕЦ - Ще бъдете толерирани от съдбата, ако на работното място или в друга заетост започнете проект или задача, еднакво интересна за вас и хората от обкръжението ви.

БЛИЗНАЦИ - Запазете доброто си отношение към здравото, красивото и истинското, като не спирате да се развивате и духовно, това е вашият пропуск за бъдещето.

РАК - Открито и ясно изразявайте доброто си отношение към партньорите, колегите, роднините, приятелите и хората, с които общувате, за да ви бъде по-лесно в изпълнение на намеренията ви.

ЛЪВ - Kато компенсация за напрежението ще подобрите доходите си, или получите доказателства за нечия любов, което ще ви стимулира за нови дръзновения.

ДЕВА - Пътуванията ще са удачни, както спортните и културни занимания. Тихите и нежни отношения в любовта ще оказват стабилизиращо въздействие на връзката ви.

ВЕЗНИ - Дори и да сте провокирани от някого или нещо, не избързвайте с реакциите си, а още по-малко се конфронтирайте с когото и да било.

СКОРПИОН - С успех бихте могли да промените нещата и хората, с които не сте съгласни или не ви харесват, като се отнесете към тях с добро. Така ще се радвате на добър прием, а също и в материален план делата ви ще потръгнат.

СТРЕЛЕЦ - Ще се справите с възможните затруднения на работното място и в работата ви с администрацията, ако останете овладени откъм емоции и не се гневите за нещата, които не ви харесват.

КОЗИРОГ - Денят е силен за изяви и нови начинания, за това по-малко се вълнувайте от несъвършенствата на обкръжението си и не бъдете предубедени към никого, за да не сбъркате.

ВОДОЛЕЙ - С повече грижи се отнесете към близките си, без да изтъквате на всяка цена заслугите си. Пътуванията ви ще са успешни, ако са съобразени с времето и условията, които то налага.

РИБИ - Използвайте времето си, за да направите нещо повече за себе си, новите начинания ще се толерират и без затруднения ще успявате в намеренията си.



ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди