изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:57 EET
Александрина Йорданова: Христо Сираков преспа с порнозвездата Виктория Радина!    
Интервюта Александрина Йорданова стана първа подгласничка на победителката в конкурса „Мис Силикон 2011”. Вицешампионката, която има 800 кубика силикон в деколтето си е странна птица - учи в Университета по библиотекознание и информационни технологии и има вече две издадени книги!  Александрина се пробва в риалити шоуто на Слави Трифонов „Умна и красива”, но отпадна още на кастинга......


В новото риалити „Милионер търси съпруга” тя продължи участието си до миналата седмица и малко не й достигна да се класира за финала. Ето какво разкрива тя от задкулисието на двете предавания:

..........................................
- Александрина, ти вече напусна риалити шоуто „Милионер търси съпруга”. Защо мислиш, че порноактрисата Виктория Радина ще спечели сърцето и ръката на Христо Сираков на финала?
- Мисля, че Виктория Радина ще спечели формално, защото все пак трябва да се излъчи победителка, а не защото ще бъде булка с милионера. Иначе тя е най-удобният вариант за Сираков да пропусне момента с „опознаването”, тъй като то е факт преди нейното участие в предаването. За всички е очевидно, че Христо Сираков и Виктория Радина се познават отпреди и вече са изконсумирали връзката си, каквато и да е тя.

- Всъщност ти си искала да напуснеш състезанието още преди Нова година - защо?
- Защото това предаване заемаше цялото ми време и внимание. Пропуснах много други ангажименти, а и самият г-н "Милионер" не ме впечатляваше вече по никакъв начин, освен отрицателно. Самото му отношение ме дразнеше. Аз не исках да се излагам в предаване с човек, който е въздухар и позьор. Той обича само жени, пред които да изпъква и да се показва.

- Ти не си участвала в новогодишното издание, излъчвано от къщата на Христо Сираков в „Щъркелово гнездо”, но беше на уикенд с него на хотел в Правец. Случи ли си нещо интересно помежду ви, което остана „зад кадър”?
- Не, нищо по-пикантно не се е случило там, нито в някой от другите снимачни дни „зад кадър”. Той почти не разговаряше с мен, защото аз вече бях много отегчена и ми личеше. Затова пък успешно впечатляваше другите участнички, като ги учеше да пият уиски във фоайето с неговия незаменим приятел Боби. Доколкото знам, това е

момчето, което му урежда различни жени за развлечение.

- Вярно ли е, че по много момичета са се отказали от участие в предаването и са били набрани още 5 без кастинг от модни агенции? Това по регламент ли е, зрителят не се ли заблуждава по такъв начин?
- Вярно е, че някои се отказаха, но повечето бяха елиминирани след първия коктейл. Не знам за другите 5 как се появиха, но зрителят, който гледа внимателно, няма да се заблуди. Мисля, че е очевидно, че са от модни агенции. И аз съм от модна агенция и затова знам принципа.

- Някои медии писаха, че ти и още няколко твои колежки, между които порноактрисата Виктория Радина и Ивелина Паунова от Несебър, всъщност участвате в предаването, за да си качите акциите на „топбръмчалки” и така да вдигнете цената си за богатите мераклии. Имала ли си оферти за пари срещу секс - какви и от кого?
- Не съм имала такива оферти. Имах богат приятел, който ме издържаше и все още ми помага понякога, но е семеен и затова не съм се впускала в подробни обяснения. Тези, които пишат, да ме поръчат, щом много знаят. За Виктория и Ивелина не зная.

- За участие в предаването имахте ли някакво заплащане, налагаше ли се да правите собствени разходи?
- Аз хонорар не съм имала. Може би

Христо има, за да поддържа високия стандарт на милионер.

- Защо тогава 24-годишно красиво и образовано момиче като теб се записа да участва в предаването „Милионер търси съпруга” - вярваш ли, че точно в това предаване можеш да си намериш съпруг с пари?
- Записах се с ПР идея и не вярвам, разбира се, че някоя изобщо може да намери съпруг в това предаване. Беше грешка от моя страна, но не съжалявам.

- Не е ли унизително да се състезаваш за сърцето на човек, който има съмнителната репутация на „плейбой” и прозвището „100-те манекенки”, което всъщност е измислено подигравателно от бившата му жена Мария Сиракова?
- Не знаех, че тя му го е измислила, но той наистина го заслужава, ако е в подигравателен контекст. Не съм се почувствала унизена, когато стартира форматът, защото аз не знаех, че става въпрос за такъв човек. Мислех, че Христо има поне някакви по-мъжки и положителни качества.

- Според теб участничките в това риалити за сърцето на мъж над 50 години не трябва ли да са 40-50-годишни жени, а не млади двадесет и няколко годишни девойки?
- Абсолютно съм съгласна, че участничките или поне една част от тях трябваше да са по-възрастни и вероятно е имало такива кандидатки, но този „кредитен милионер” едва ли иска да инвестира в такива жени. Комплексар като него явно има нужда от млада плът, за да задоволи накърненото си его и увехналото си мъжество.

- В предишно интервю за „ШОУ” си ми споделяла, че си разкрепостена и много сексуална в леглото. Как си представяш секса между теб и Христо Сираков?
- Сега ме отвращава идеята за това и ще ви разочаровам, но не мога наистина да го опиша!

- Чувала съм, че той взима редовно виагра за подпомагане на мъжката му потентност. В едни хипотетични отношения между вас двамата любовта ти към него би ли компенсирала евентуалната му сексуална немощ, или парите биха били достатъчни за теб?
- Естествено, че ако имаше достатъчно пари, щяха да компенсират това, защото в неговото отсъствие щях да съм идеално задоволена от едно прекрасно младо момче.

А относно виаграта - не се и съмнявам, че му е нужна!

Разбира се, че бих му изневерявала. За мен сексът е най-важен в една връзка, колкото и повърхностно да звучи. Но пък иначе предпочитам да имам връзка с по-млад от него мъж , защото Христо Сираков мисля, че още на 30-ата секунда ще се срине и дори се притеснявам за здравето му.

- Преди участието ти в „Милионер търси съпруга” ти се пробва и в риалити шоуто на Слави Трифонов „Умна и красива”. Мислиш ли, че там не успяха да оценят по достойнство качествата ти?
- Не се чувствам ощетена или неоценена. След като разбрах идеята на предаването, съм много доволна, че не бях сред одобрените. Слави Трифонов само и единствено се подиграва с тези момичета и ги прави за смях.

- Още ли си интимна с футболиста Мартин Камбуров, в какви отношения сте в момента всъщност?
- Не се виждам с него и не поддържаме отношения! Не искам да го виждам и чувам! И досега ми звъни с неприлични предложения, но вече не ми е интересен. Нека си стои в Китай момчето.

- Ако участваш в друго риалити и трябва да се бориш за тримата: Христо Сираков, Мартин Камбуров и Асен Блатечки - кой би избрала?
- Асен Блатечки. Не ми напомняйте за него, че е женен... Ако имам възможност да го имам в леглото си, ще го докарам до екстаз и ще се чувства единствен и неповторим! Той е най-уникалният мъж в България!

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

http://www.blitz.bg

ПАРТИЕН ЖИВОТ: Порно звездата Никита България обслужва кандидат-президента Димитър Куцаров

Виктория заряза Маргина

Четвърта българка проби в порнотo

Красимир Маринов-Маргина: Не съм заплождал порнозвездата Виктория Радина

Сексбомба ще ражда от Маргина

В порно филми се вихри и една от държанките на Маргина

 


Сходни връзки

Александрина Йорданова: Христо Сираков преспа с порнозвездата Виктория Радина! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди