изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:10 EEST
ДЖОРДЖ УЕА ДЕБЮТИРА ДНЕС С ЕКИПА НА КАЛИАКРА    
СпортВтората си контрола от предсезонната подготовка ще изиграят днес футболистите на Калиакра. След като в края на миналата седмица загубиха от втородивизионния румънски Калатис (Мангалия) с 3:2, сега те ще премерят сили със състава на Черноморец (Поморие). Срещата ще се проведе на игрището с изкуствена тревна настилка в Каварна от 14.00 часа.

 В този мач дебют с екипа на родното Каляри ще направи Джордж Уеа-младши, син на либерийската легенда и носител на "Златната топка" със същото име. Младият либерийски нападател тренира с отбора на Калиакра от понеделник. Преди това той се пробва и в Светкавица (Търговище), но не прие предложените му условия и напусна по свое желание. В този мач ще играе и другият нападател, който дойде на проби - 26-годишният Иван Площаков, който е юноша на Ботев (Пловдив), а след това игра в Марица (Пловдив), ЦСКА, както и в Италия. Старши треньорът Радостин Трифонов и неговият екип ще наблюдават играчите в предстоящите контроли и ще решат на кого да предложат договор. Досега каварненци си осигуриха услугите на трима нови футболисти - защитниците Ангел Маджаров и Дарин Андонов и вратаря Мирослав Григоров.

До края на седмицата отборът на Калиакра ще има още две контроли -   в петък ще гостува на Добруджа, а в събота в Каварна ще се срещне със Спартак (Варна).

 


Сходни връзки

ДЖОРДЖ УЕА ДЕБЮТИРА ДНЕС С ЕКИПА НА КАЛИАКРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.41 секунди