изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:30 EET
НОВ СКАНДАЛ ЗАРАДИ ЗАЛА “АРЕНА АРМЕЕЦ”, ВОЛЕЙБОЛЪТ ПАК ЗАМЕСЕН    
СпортНов скандал се заражда около зала “Арена Армеец”. Причината е съвпадение в тренировки и състезания на два спорта. Федерацията по таекуон-до ITF (неолимпиаска версия) обяви, че ще приеме европейско първенство в залата от 23 до 29 април. От централата разпространиха съобщение, че за състезанието ще пристигнат над 1000 състезатели.

По същото време обаче съоръжението ще се използва от националния ни отбор по волейбол, който ще се готви за олимпийската квалификация от 8 до 13 май.

“Ние сме кандидатствали с тази зала, вече мина инспекцията от европейската централа”, съобщиха от федерацията по таекуон-до. “Никой не ни е уведомил, че има проблеми да не използваме съоръжението”, добавят представители на този спорт. От Националната спортна база обаче твърдят, че са уведомили федерацията по таекуон-до.

“Каква е тази измислена федерация. Ние имаме договор за този период с “Арена Армеец”, възмутили се от волейбола. Според министерството на спорта федерацията по волейбол е с предимство, тъй като таекуон-дото не е в програмата на олимпийските игри. Свилен Нейков вече веднъж влезе в ролята на арбитър, като отново спорът възникна заради националния тим по волейбол. Оказа се, че имаше съвпадение за олимпийската квалификация и световната купа по художествена гимнастика. Илиана Раева съкрати дните на състезанието, а волейболистите отстъпиха и в последните дни преди турнира ще се готвят в “Арена Самоков”.

 

 


Сходни връзки

НОВ СКАНДАЛ ЗАРАДИ ЗАЛА “АРЕНА АРМЕЕЦ”, ВОЛЕЙБОЛЪТ ПАК ЗАМЕСЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди