изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:51 EET
ХОРОСКОП ЗА 27 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 27 ЯНУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Изпълнението на служебен ангажимент изисква да покажете знания и опит, каквито не ви липсват. Заради сериозността му, а и защото сте отговорни ще изисквате същото от колегите и хората от екипа си.

ТЕЛЕЦ - Съсредоточете се върху работата си и по никакъв начин не давайте израз на вълненията, емоциите и чувствата си. Още по-малко на агресивното си отношение към определени хора и събития, с които животът може да ви срещне днес.

БЛИЗНАЦИ - Не позволявайте нездрави емоции, провокирани от нечие поведение да възпрепятстват работата ви днес. Въздържайте се и не давайте израз на гнева и агресията, ако такива се появят, за да не създавате излишно напрежение около себе си.

РАК - Начинанията ви днес ще са според вложените усилия и време, но ако в програмата ви настъпят изменения, не се притеснявайте. По-късно ще си дадете сметка, че са били за добро.

ДЕВА - Овладейте емоциите си, ако имате провокации към тях, не влизайте в конфликти и бъдете добронамерени към другите.

ВЕЗНИ - Това, че се отнасяте отговорно към работата си и прецизирате детайлите ви носи предимство, но не пренасяйте това си поведение и в отношенията ви с околните.

СКОРПИОН - Конкретизирайки целите и действията си за изпълнението им, резултатите няма да се забавят, но не го правете за сметка на семейните и личните си взаимоотношения.

СТРЕЛЕЦ - Притесненията ви, свързани с работни задачи, семейни и други проблеми се отразяват на поведението ви, за това е препоръчително да владеете по-добре нервите и потиснете негативните мисли.

КОЗИРОГ - Амбицирани сте да продължите с работата си по конкретна задача, независимо, че липсата на средства е важен фактор, който не може да пренебрегнете.

ВОДОЛЕЙ - Заради умора и нерви общуванията, запознанствата и работата в екип се понася тежко и може да имат неочаквани последствия. Обърнете повече внимание на семейството и ангажиментите по дома, за да съхраните силите и ведрината на мислите си.

РИБИ - Финансови и други мотиви ще ви направят по-амбициозни и напористи в изпълнение на предстояща задача. Откритостта в поведението ви позволява постигането и на други ангажименти.


 



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди