изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:10 EEST
ЕКИПИ ВАДИЛИ КОЛИ ОТ ПРЕСПИ. ПОЖАРНИКАРИ ПРИБРАЛИ СЕМЕЙСТВО ОТ БЪЛГАРЕВО    
НовиниШефът на пожарна безопасност за област Добрич комисар Димчо Симеонов съобщи, че през цялата нощ в четвъртък срещу петък екипи на пожарната и Гражданска защита са оказвали помощ на закъсали коли в областта. По думите му най-сериозно е било положението около тервелските села Кочмар и Честименстко, както и в районите на Одринци и Балчик.


Пожарникари от службата в Албена се притекли на помощ към 17 ч. в четвъртък на семейство от Българево, което пътувало от Варна към селото, но закъсало на кръговото движение до курорта. "В колата са били мъж със съпругата и сина си и неговия брат. Колегите от пожарната са ги оставили да пренощуват при тях, като направили опит да поправят автомобила им и през нощта зареждали акумулатора на колата" - разказа Симеонов. Кметът на Българево добави, че се касае за семейство млади хора - рибари, като допълни, че ще търси джип, с който да ги прибере в селото. Изпълнителният директор на пътно-поддържащата фирма "Пътно строителство" инж. Валентин Зеленченко заяви, че той самият е заседнал в преспите и се е наложило да остане да нощува в Ямбол, но добави, че поддържа непрекъсната връзка с екипа и има готовност всички налични машини да излязат да почистват пътищата в областта, щом намалее скоростта на вятъра. Екипи на Гражданска защита и пожарната осигуряват извозването на болните на хемодиализа, каза директорът на МБАЛ - Добрич, д-р Мариян Ананиев.
 


Сходни връзки

ЕКИПИ ВАДИЛИ КОЛИ ОТ ПРЕСПИ. ПОЖАРНИКАРИ ПРИБРАЛИ СЕМЕЙСТВО ОТ БЪЛГАРЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди