изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:14 EEST
Проклятието на високия ток    
Здраве

Отдавна е известно, че високите токчета никак не са най-удобните и практични обувки. Това обаче не спира дамите да ги носят и да притежават десетки чифта обувки с висок ток. Ново проучване доказва, че този вид обувки не само причиняват болки в краката, но и променят изцяло походката.



Австралийски учени са установили, че постоянното ходене с повдигната пета и ниско стъпил табан крие риск от перманентно увреждане на мускулите на краката.

Прочуването се е провело от изследователи от университета Грифит в Куинсленд. Била е събрана група жени от тийнейджърска възраст до 30 години. Половината от дамите са носели редовно висок ток, а другите са били любители на ниските обувки. Всички те са били помолени да ходят боси за известно време като учените наблюдавали начина на движение на краката и мускулите и стъпването на равната повърхност.

Изследването установило, че жените, които носят по-висок от 5 сантиметра ток повече от 40 часа седмично в продължение на две години, стъпват по доста по-различен начин от тези, които ходят на равна платформа.

Любителките на високия ток натоварвали повече ставите, мускулите на прасеца и сухожилията, докато останалите дами стъпвали по-свободно.

Обувките на висок ток и платформа могат да изкривят и самите пръсти на краката. От подобно изкривяване страдат Виктория Бекъм, Кели Озбърн и още редица знаменитости, почитателки на главозамайващо високите обувки.

Учените съветват дамите да не се вманиачават по високия ток, а да носят и равни обувки. По този начин краката няма да се товарят толкова фатално и могат да бъдат избегнати болки в ставите и кръста. http://www.vesti.bg

Фигуралните чорапогащници – привлекателно неустоими

Модни тенденции пролет-лято 2011: Код Оранжево

Тези високи, високи токчета

Лек срещу болката от високи токчета

15 секс-техники, които трябва да опитате на всяка цена

Високи токчета за повече удоволствие в секса

Италианската гинеколожка Мария Черуто доказа, че високите токчета не само карат жената да изглежда по-секси, но и помагат за получаването на по-голямо удоволствие от секса.

Лекарката провела изследване сред 66 жени, всичките под 50-годишна възраст. По време на експеримента Мария Черуто измервала със специална апаратура активността на мускулите на малкия таз при различни наклони на стъпалото. Така тя установила, че ъгълът от 15 градуса, който стъпалата сключват с пода, когато са на обувка с 5-сантиметров ток, е идеален и може да гарантира на всяка жена повече удоволствие по време на секс.

Ходенето на обувки с високи токчета помага на мускулите на малкия таз да увеличат силата си и способността си да се съкращават, което пък гарантира разтърсващ оргазъм.

http://www.teenproblem.net

 


Сходни връзки

Проклятието на високия ток | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди