изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:55 EET
Как да лъжем изкусно    
Любопитно Макар че да умееш да лъжеш не е най – доброто качество, с което може да се похвали човек, понякога да прикриеш истината се оказва единственият начин да избегнеш проблеми било на работното си място или в личния живот. Ето как ще се научиш да лъжеш по – ефективно:

  1. Гледай в очите – колкото и да е трудно, е необходимо, защото на повечето хора е известно, че докато се изрича лъжа, погледът обикновено е насочен някъде встрани от събеседника. Ако ти е трудно да задържиш поглед, опитай се да гледаш челото на жертвата си. Друг вариант е да си намериш някаква работа, докато послъгваш и само от време на време да хвърляш поглед към събеседника си, за да установиш визуален контакт.

  1. Използвай жестове, които според специалистите в областта на невербалната комуникация говорят за откритост - такъв е жестът с отворени длани. Избягвай да държиш ръка пред устата си, докато говориш. Най – добре е ако ръцете ти стоят спокойно и така, че събеседникът ти да ги вижда.

  1. Обмисли лъжливото обяснение в детайли. Проведи мислено разговора, както и евентуалните си отговори. Вживей се в ролята на актриса и тренирай искрено изражение. Помисли си колко много филми има, в които актьорите умело играят роли, макар не винаги да са ги преживели наистина. Ако проследиш интервюта с известни филмови звезди, ще видиш, че повечето от тях твърдят, че, за да изглеждат достоверно, се вживяват в ролята си и се стараят да почувстват всичко отвътре. Тоест, за един кратък момент да повярваш, че лъжата е истина.

  1. Придай сигурност на гласа си. Отдели време, за да се научиш да говориш уверено. Треперещият глас много лесно може да те издаде.

И все пак, независимо колко добри сте в умението да лъжете и да изглеждате искрени, не трябва да забравяте, че лъжата не е хубаво нещо. Използвайте я само, когато ситуацията наистина налага това. Не лъжете за дребни неща, защото е много вероятно скоро да забравите за тях, но вашият събеседник да не е. http://beauty.fashion.bg

Какво първо виждат мъжете в една жена?

10 съвета за стабилна връзка

Изневерявам на мъжа си всеки месец

СКЛОННА ЛИ СИ ДА КРЪШНЕШ? ТЕСТ

Анатомия на изневярата

Лошо! iPhone приложение лови неверни съпруги

Кога тя е най-лесна

 


Сходни връзки

Как да лъжем изкусно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди