изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:38 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 31.01.2012    
Времето  През следващото денонощие времето у нас ще се задържи мразовито. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 20 и минус 25°, на отделни места и по-ниски; малко по-високи ще бъдат стойностите по крайбрежието на морето и в крайните южни райони. Максималните температури ще бъдат между минус 15 и минус 10°, а по южното крайбрежие на морето и крайните югозападни райони – от минус 7° до минус 2°. В Източна България ще духа умерен, по Черноморието и временно силен север-северозападен вятър, който допълнително ще усилва чувството за студ; там се запазва и опасността от измръзване.

Облачността над страната ще бъде разкъсана, на много места незначителна. По-значителна ще бъде облачността над Източна България, където на отделни места ще превали слаб сняг.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца - слабо ще се понижи.

Над планините ще има разкъсана облачност, до незначителна. Ще духа умерен и временно силен вятър от североизток. Очаквана максимална температура на височина 1200 метра - около минус 12°, на 2000 метра - около минус 16°.

Над Черноморието ще има по-често значителна облачност и на места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен и временно силен вятър от север-северозапад. Студено време с максимални температури между минус 10° и минус 5°, към Ахтопол около минус 3°. Температурата на морската вода е около 4 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 4 бала.

Дежурен синоптик: Красимир Стоев, http://weather.bg/

15 минусови рекорда, в Чирпан падна до -24°C

ЛЕДЕНА ПРИКАЗКА: НОВИ СНИМКИ В ГАЛЕРИЯТА Winter in Dobrudja / Зима в Добруджа

Месечна прогноза: Много студено в началото на февруари

 

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 31.01.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди