изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:07 EET
23-годишна жена почина след операция на сливици    
Ред и сигурност

Окръжната прокуратура във Варна е образувала досъдебно производство за смъртта на 23-годишно момиче, починало на 27 януари т.г. след операция на сливици. Това съобщи за Дир.бг зам.-окръжният прокурор на града Радослав Лазаров.
По думите на прокурор Лазаров, Дарина Григорова е постъпила за операция на 26 януари, а ден по-късно е починала.



"Образувано е досъдебно производство по член 123 от Наказателния кодекс - за причиняване на смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие", допълни заместник-окръжният прокурор.
Предвиденото в закона наказание е лишаване от свобода от 1 до 6 години.

По информация на Областната дирекция на МВР-Варна Дарина е постъпила за планова операция в частната клиника „Клиник Сити” с управител Венелина Милева, предаде "Фокус". Операцията е извършена от д-р Димитър Габровски. На следващия ден пациентката починала.

Според резултатите от назначената тройна съдебно-медицинска експертиза Дарина Григорова е починала от кръвозагуба. До момента са разпитани медицинските лица, които са участвали в операцията. Работата по досъдебното производство продължава.

В същата клиника преди малко повече от 2 години отново при операция на сливици почина 6-годишният Марин Георгиев от град Белослав, припомня "Фокус". http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

23-годишна жена почина след операция на сливици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди