изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:49 EEST
Гледайте гърди – здравето ви зависи от това    
ЛюбопитноДаа, вече наред с фитнеса, здравословното хранене, чудодейните чайове и други важни съставки на здравословния начин на живот, има и едно изискване, което далеч няма да е неприятно (като соевото сирене) за всеки мъж. Гледането на женски гърди.


  Ние нямаме нужда да ни убеждават защо и как това е полезно, нямаме причина да обосноваваме гледането, но за тези, които искат да знаят – гледането на женски гърди създава в мъжете приятни емоции. А приятните емоции ни карат да взимаме по-добри решения. Елементарно.
  
  Това е потвърдено от наскоро проведено изследване, публикувано в The Archives of Internal Medicine. Изследователите проследили реакциите на 756 човека, които страдали от коронарна болест на сърцето, или от високо кръвно налягане, или от астма.
  
  По време на изследването всички участници били помолени да запишат как искат да подобрят здравословното си състояние, но само половината от субектите били окуражени (чрез подходящите видео материали) да мислят позитивно, когато ставали сутрин и през деня.
  
  Тези моменти – на позитивно мислене оказали силно влияние на здравословния избор на хората в тази група. След една година 55% от пациентите с коронарна болест увеличили физическата си активност срещу 37% от участниците в контролната група. А 42% от хората с високо кръвно налягане се придържали стриктно към лечението си.
  
  В случай че имате някое от изброените заболявания, не се колебайте да изпробвате метода. А ако сте здрави, то също не се колебайте да гледате женски гърди. Все пак превенцията е най-доброто лечение.
  
  А, за малко да забравим. Малките котенца имали същия ефект, но е съвсем обяснимо защо не се сетихме за тях.

http://erotic.erogance.eu/

 Amy Varela Erotica Top Bust 1

 


Сходни връзки

Гледайте гърди – здравето ви зависи от това | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди