изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:23 EET
Борисов: Ще събаряме язовирни стени    
НовиниСъздаваме към държавната компания “Язовири и каскади” дирекция за контрол, на която ще дадем правомощия не само да констатира, както е досега, но и да прави предписания, и ако не се отстрани проблемът, ще пуска шлюзовете, ще източва язовира, ще събаря стената и приключваме с този опасен обект. Така обясни една от мерките за опасните язовири премиерът Борисов в интервю по БНТ.


"Какво общо може да има Министерството на отбраната с един язовир? Подводници ли ще има там?! Като отида да ги бутна тези язовири, ще разберем на кого са - който първи изписка, негов е!", коментира Борисов въпроса с неясната собственост на водоемите.

На въпроса не е ли крайна тази мярка, Борисов заяви: “Не е крайно, ще й дадем брутални правомощия по закон на тази дирекция. Не може рибата да е по-важна от хората!”

“Реформата във ВиК е закъсняла много. Дори водопроводите са от материали, който не бива да се ползват. Но тази реформа иска 8-10 млрд. лева, нямаме такива пари”, каза още премеирът.

Борисов заяви още, че шансовете на България да получи пари от Брюксел са щетите от наводненията са малки. “Цяла Европа бедства и не можем да се надяваме на кой знае какво, освен на палатки и торби”, обясни той.

ГЕРБ няма да призове другите партии да помогнат на бедстващите райони, каза още премиерът и обясни, че вчера в партията са обсъждали дали да дадат по една заплата, или от субсидията и решили, че ще е най-бързо и чисто да заделят от партийните пари. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Борисов: Ще събаряме язовирни стени | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Борисов: Ще събаряме язовирни стени
Автор: Anonymous да 2012-02-08 @ 11:45 EET
А после ще режем лентички!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди