изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:28 EEST
БУРНИ ЕМОЦИИ НА ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН НА "АЛЕКСИЯ-ИЗИДА"    
КултураБурни емоции и страхотно настроение съпътстваха първите две прояви, с които танцов комплекс "Алексия-Изида" отбеляза в петък първия си рожден ден. В общински младежки център "Захари Стоянов" се проведе благотворителен концерт, който бе  изпълнен с уникално разнообразие от танцови стилове.

На сцената бяха представени танцово шоу /"Алексия"/, народни танци /клуб "7/8"/, MTV style, латино-американски танци /"Алексия", салса, меренге и бачача /"Маламбо"/, хип-хоп /"The Center"/ .Включиха се квинтет "NEW 5" и други изпълнители от класа за поп и рок пеене на Милена Пеева при СОУ „ Свети Климент Охридски”, както и възпитаници на вокалния педагог Стефка Димитрова.

Публиката беше очарована от цветността на концерта и положителните емоции. Специална изненада беше изпълнението на Zumba Team "Огледало". С него концертът приключи, но всъщност това не беше краят на вечерта. Танцов компекс "Алексия-Изида" организира Zumba Party в City Center "LUXOR". За доброто настроение на всичките 150 души, които се присъединиха към жаркото парти, се погрижеха 5 лицензирани инструктора по Зумба от екип " Огледало"-Варна.

Съвсем скоро ще стане реалност и третата проява, посветена на първия рожден ден на танцов комплекс "Алексия-Изида". Салса партито ще се проведе на 10 февруари. НДТ

 


Сходни връзки

БУРНИ ЕМОЦИИ НА ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН НА "АЛЕКСИЯ-ИЗИДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди