изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:56 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Денят ви ще бъде успешен и активността ви ползотворна, стига да я насочите в правилната посока. Бързо ще намерите решение на въпрос, който ви вълнува и това ще ви мобилизира.

ТЕЛЕЦ - Подходящо време за начало на всичко, което сте обмислили и подготвили. Пътуванията ще са удачни, особено, ако са свързани с работата ви.

БЛИЗНАЦИ - С успех ще работите по разширяване на дейността, създаване на нови контакти, подновяване на стари връзки и договори. Предвидливостта ще ви изведе далече пред конкуренцията.

РАК - Като хора с авторитет и визия за бъдещето ще проявите социалната си активност и открито ще защитите позицията си по спорни и наболели въпроси, значими за обществото.

ЛЪВ - Tолерантността ви към околните дава резултати и позволява да напреднете в работа, отношения, бизнес или където е насочен интереса ви.

ДЕВА - Поетите ангажименти ще ви мобилизират да ги приключите в срок и с очакваните резултати. Професионалните ви задачи включват и срещи от служебен характер, за които сте подготвени.

ВЕЗНИ - Бъдете разумни и се възползвайте максимално от добрите възможности, които ви предлага денят и без да се отказвате от мечтите си, работете за реализацията им.

СКОРПИОН - Включете в работата си знаещи и можещи като вас хора, за да ускорите успехите си. Публичните изяви ще са приоритетни за някои от вас, има още какво да направите, за да събудите интереса на повече хора за каузата си.

СТРЕЛЕЦ - Енергетиката на деня носи нови предизвикателства пред вас, за това потиснете агресията си, ако нетърпението ви е изчерпало силите ви.

КОЗИРОГ - Бъдете разумни и смели в решенията си, и не се разпилявайте в много посоки, за да не провалите изпълнението на важен ангажимент, но най-вече добрите тенденции на деня.

ВОДОЛЕЙ - В правото ви е да изисквате повече за енергията, времето и парите, които влагате, за това не се притеснявайте да отстоявате правата си.

РИБИ - В своя полза ще решите въпроси, неудобствата от които вече ви притесняват. Покана за гостуване, посещение на кино, театър или друго, интересно преживяване.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди