изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:52 EET
НИМХ: Код „оранжев” е обявен в 12 области на страната заради очаквани много ниски температури    
ВреметоСофия. Код „оранжев” е обявен в 12 области на страната заради очаквани много ниски температури. Областите, в които се очаква изключително студено време, са Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе, Търговище, Разград, Силистра и Шумен, сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Код „оранжев” означава, че времето е опасно. „Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви”.
За останалите 16 области от Южна България е в сила по-ниската степен – жълт код. По тези места времето е потенциално опасно. „Прогнозираните метеорологични явления не са необичайни, но бъдете внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете”, уточняват от НИМХ.
Повече подробности има на адрес: www.meteo.bg
 


Сходни връзки

НИМХ: Код „оранжев” е обявен в 12 области на страната заради очаквани много ниски температури | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди