изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:36 EEST
36-годишна жена се самоуби след тормоз от ревност    
Новини36-годишна жена се самоуби след тормоз от ревност

36-годишна жена от поморийското село Козичино се простреля с ловна пушка в корема и въпреки спешната операция лекарите не успяха да я спасят, съобщиха от полицията в Бургас.
Сигналът за простреляната млада жена бил получен вчера около 12.50 ч. в РПУ-Поморие. 

Изпратените на място екипи открили 36-годишната Данаила Атанасова с огнестрелна рана в областта на корема. Жената била откарана в бургаската болница, където е извършена спешна операция. Въпреки усилията на лекарите Данаила починала в реанимацията около 21 часа.

Съпругът й Неделчо разказал на криминалистите, че жена му се е простреляла с ловна пушка, която той намерил преди няколко дни, но не предал в полицията. Оръжието е иззето заедно с останалите два ловни патрона, допълват от МВР.

По първоначални данни жената е посегнала на живота си заради ревност, проявена от съпруга й. Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция"– Бургас.

Семейството има двама сина - единият в девети клас, другият – година по-малък, съобщава бургаският сайт "Бесове". Съпругът Неделчо е горски в Козичино.
 


Сходни връзки

36-годишна жена се самоуби след тормоз от ревност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди