изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:37 EEST
НОВА ПРОМЯНА В ПРОГРАМАТА НА "АЛБЕНА КЪП"    
СпортНова промяна настъпи в програмата на турнира "Албена къп" заради влошените метеорологични условия. След консултации с участващите отбори е решено отложените от сряда срещи Спартак (Варна) - Светкавица (Търговище) и Спортист (Своге) - Калиакра (Каварна), които първоначално бяха пренасрочени за вчера, да се играят днес, като началните часове на двата двубоя се запазват - 13,00 и 14,00 часа. Шансове да продължат борбата за призовите места имат и двата отбора от Добричка област, участващи в турнира - Калиакра и Добруджа.

 Припомняме, че в първия си мач от група "А" Добруджа загуби с 0:1 от Калиакра, а след това победи с 2:0 втория в Западната "Б" група Спортист (Своге). Така добричлии завършиха участието си в предварителната група с 3 точки и положителна голова разлика, а това им дава големи надежди да продължат борбата за разпределението на местата от първо до трето. Крайното класиране в групата ще стане ясно след мача между Калиакра и Спортист (Своге). Според регламента на състезанието победителите в двете групи и по-добрият втори ще спорят за титлата в "Албена къп 2012". Останалите три отбора ще играят за разпределението на местата от четвърто до шесто.

Програмата за следващия етап на турнира ще се изготви след изиграването на днешните два мача. Следващите двубои също се преместват във времето и ще се играят в понеделник, сряда и петък, когато турнирът трябва да приключи. Според предварителната програма "Албена къп" трябваше да завърши на 14 февруари.

 


Сходни връзки

НОВА ПРОМЯНА В ПРОГРАМАТА НА "АЛБЕНА КЪП" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди