изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:04 EEST
Опит за убийство на сараф в центъра на Пловдив    
Новини44-годишният Харалампи Ветренски, е нападнатият мъж в офиса на заложна къща на улица „Княз Александър Първи” 39 в Пловдив, съобщиха от Спешното приемно отделение към УМБАЛ „Свети Георги”.  Лекарите са установили множество рани по главата и в коремната област. Той е настанен в първа хирургия на лечебното заведение, предаде радио Пловдив.



Харампи Ветренски беше нападнат и пребит с гаечен ключ около 10.30 часа от 29-годишен клиент, който се е опитал да извърши обир. Сградата се намира точно срещу фонтаните на центъра.

Извършителят на престъплението бе задържан. Криминалисти на Четвърто РУП извършват разследване по случая.

Директорът на пловдивската полиция комисар Тодор Чонов обяви, че в момента нападателят се разпитва. Работи се по няколко версии. Една от тях е неуредени финансови взаимоотношения.

По информация на пловдивския сайт "Под тепето" Харалампи Ветренски е един от най-известните пловдивски сарафи.

Опитът за убийство е предотвратен благодарение на случай ни минувачи, предаде БНТ.
Изплашени служителки от офисите в сградата срещу общината се развикали за помощ. Те видели как млад мъж нахълтал в една от канторите, намушкал с нож и пребил с гаечен ключ работещия там човек.

Сред притеклите се на помощ бил и заместник-кметът на Пловдив Георги Титюков.
"От една тераса на главната улица две жени викаха помощ: "Убиха човек", аз се затичах натам да видя какво става и още двама-трима минувачи се затичаха. Като се качих вече реално нападателя го бяха хванали, той държеше някакъв ключ, издърпахме му ключа от ръцете - един окървававен гаечен ключ, и двама - трима души го държаха, аз го пуснах и тръгнах по следите - то имаше локви накапано цели локви кръв", разказа Титюков. http://plovdiv.dir.bg
 


Сходни връзки

Опит за убийство на сараф в центъра на Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди