изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:39 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 12.02.2012    
ВреметоПрез следващото денонощие времето ще бъде облачно и в по-голямата част от страната ще превалява сняг, предимно слаб. Почти без валежи ще е в източните райони. Ще духа вятър от изток-североизток, по поречието на река Дунав и в източните райони умерен. Минималните температури сутринта в Дунавската равнина ще бъдат между минус 13° и минус 8°, на места и по-ниски, в Горнотракийската низина и по Черноморието между минус 8° и минус 3°, в София – около минус 9°.

Максимални температури в Северна България между минус 8 и минус 3°, в Южна България – между минус 4° и плюс 1°, по долното течение на река Струма и по най-южното крайбрежие на морето до 3°; в района на София около минус 3°.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца – ще се понижава.

В планините ще превалява сняг, а вятърът по високите части ще бъде умерен до силен от юг-югозапад. Ще настъпи и слабо повишение на температурите. На височина 1200 метра дневна температура около минус 3°, на 2000 метра около минус 7°. Снежната покривка е много дебела и ПСС предупреждава, че тя е нестабилна, навята на преспи и има много голяма лавинна опасност.

Над Черноморието ще е облачно, но почти без валежи. Ще бъде ветровито - с умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури от минус 1° по северното до около 3° по най-южното крайбрежие. Температурата на морската вода е минус 1° край Шабла, и 1° край Бургас. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Дежурен синоптик: Красимир Стоев

ВРЕМЕТО В МОМЕНТА ОТ УЕБ КАМЕРИ В БЪЛГАРИЯ

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 12.02.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди