изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:54 EEST
Дъщеря на застрелян крими бос се прободе на гробищe    
Новини 18-годишно момиче, дъщеря на застрелян крими-бос пострада след като се прободе в областта на брадичката на оградата на гробищата в Благоевград. Момичето е настанено в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград. Инцидентът станал към 4 часа тази нощ. Йоанна Василева Горчева била на дискотека, а там песен на Сашо Роман така я разчувствала, че решила да навести посред нощ гроба на баща си. Благоевградският крими бос Васил Горчев-Кьоравия бе застрелян с един куршум от снайперист на 20 януари 2005 г. пред хотел "Ален Мак" пред очите на охранителите му. Извършителят и досега остава неизвестен.


8 дни преди да се навършат 7 години от разстрела на баща й, Йоанна решила да навести гроба му, който е на старите гробища в Благоевград. Взела такси от пиацата пред хотел "Ален Мак" и спряла пред заключената ограда. Освободила таксито и решила да се покатери през вратата, върху която имало остри шипове. Когато почти се била изкатерила Йоанна се подхлъзнала и свличайки се надолу се набола на шип под брадичката. За неин късмет тя била забелязана от нейна връстничка, която се връщала с такси от жк. "Струмско".

Пострадалата е потърсила помощ в Благоевградската болница. Настанена е в отделението по хирургия без опасност за живота й.
 


Сходни връзки

Дъщеря на застрелян крими бос се прободе на гробищe | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди