изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:01 EEST
Адел е голямата победителка на наградите ”Грами” /ВИДЕО/    
Култура Церемонията по връчване на наградите "Грами" ще остане в паметта на меломаните като голямата историческа победа на Адел. Гласовитата британка смаза конкуренцията си и спечели в три от четирите най-престижни категории, съобщи БГНЕС. Парчето "Rolling In The Deep" донесе на изпълнителката статуетки за "Най-добра песен на годината" и "Най-добър запис на годината". "21" пък й спечели "Най-добър албум на годината" и "Най-добра поп вокална компилация". Тя освен това получи приз за "Най-добро поп изпълнение" със "Someone Like You".


"Този запис бе най-повратната в живота ми година", призна с вълнение тя.
Адел благодари и на лекарите, които й помогнаха да се възстанови по най-бързия начин от операцията на гласните струни през октомври.
"21" се продаде в повече от 6,3 млн. копия в САЩ и счупи голям брой рекорди.

Членовете на "Фу Файтърс" са следващите големи победители от днешната церемония. Те грабната пет статуетки в рокаджийските категории и още една за най-добро дълго видео. Парчето им "Walk" пък им донесе "Грами" за най-добро рок изпълнение.

Въпреки поводите за радост и бурните овации, настроението на публиката бе помрачено от смъртта на Уитни Хюстън в Бевърли Хилс. Водещият на шоуто Ел Ел Кул Джей призова присъстващите да се помолят за Уитни, а операторите пуснаха видео, на което музикалната легенда пее "I Will Always Love You".

Организаторите раздадоха статуетки в повече от 75 категории. Голяма част от победителите използваха случая, за да кажат по няколко добри думи за Хюстън. "Уитни, нямаше да бъда тук, ако не бе ти", сподели със сълзи на очи певицата Мелани Фиона. Но може би най-паметният момент от церемонията бе появата на Мич и Джанис Уайнхаус – родителите на покойната Ейми, която през лятото издъхна от прекомерна употреба на алкохол. Двамата получиха наградата на дъщеря си за дуета й с Тони Бенет "Body and Soul".
"Да живее Уитни Хюстън! Да живее Ейми Уайнхаус! Да живее Ета Джеймс! Там горе има група от наистина красиви момичета", заявиха с вълнение Мич и Джанис.

http://life.dir.bg

 








 


Сходни връзки

Адел е голямата победителка на наградите ”Грами” /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди