изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:24 EET
ХОРОСКОП ЗА 16 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП  ЗА 16 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Наложете си въздържание към нещата, в които понякога стигате до крайности и ще се почувствате обновени. Запазете усмивката си и не се колебайте да поискате извинение, когато грешите.

ТЕЛЕЦ - Денят е особен, не толкова лош, но подтикващ към размисъл, себе оценка и покаяние, а също и към агресия. Анализирайте действията си и ще намерите правилните решения.

БЛИЗНАЦИ - С повече успех ще осъществите изпълнението на набелязаните си цели днес, ако сте овладени, смирени и отдадете заслуженото на хората, които безкористно ви подкрепят.

РАК - Днес няма да ви липсва енергия, която е добре да насочите не само към работата, но и към здравето си. Семейството и близките ви също се нуждаят от вниманието ви, независимо, че не сте ги лишили от присъствието си.

ЛЪВ - С добра енергия и възможности сте, които ви позволяват да изпреварите мнозина, но бъдете търпеливи към онези, на които липсват вашите способности.

ДЕВА - Анализирайте своите и проблемите на околните, за да намерите по-лесно решение на разногласията помежду ви, в случай, че съществуват такива.

ВЕЗНИ - Много от вас с навременните си и точни решения и действия днес ще поставят начало на професионални и лични задачи, чието изпълнение ще се отрази обновяващо на опита, знанията и не на последно място на бюджета им.

СКОРПИОН - Макар и с различна настройка, не губете възможностите си да премерите сили в поредното предизвикателство днес. Денят ще ви предложи развития, в които ще намерите своето място.

СТРЕЛЕЦ - Ще си помогнете на духа и здравето, ако се вгледате по-задълбочено в себе си. Направете си само преценка и се пречистете от всичко лошо.

КОЗИРОГ - Много от вас днес ще ги занимават и работят по въпроси, свързани със семейството и близките ви. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си.

ВОДОЛЕЙ - С покаяние и смирение може да се освободите от негативните мисли и настроения, каквито е възможно да се появят у вас. Насочете прилива на енергия към градивни и полезни за повече хора занимания, за да не се превърне гневът ви в разрушителен фактор за околните.

РИБИ - Приемайте витамини, имуностимулатори, млечна храна и не таете лоши мисли към никого. Избягвайте рискованите начинания и не започвайте нова работа.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди