изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Отворете сетивата си за духовното и красивото, и ще получите интуитивни познания, които ще направят живота ви по-лек и спокоен.

ТЕЛЕЦ - С настроение ще работите по задачите, които планирате за днес, като няма да ви липсва и желание за развлечения. Денят е зареден с положителна енергия, бъдете активни и се възползвайте практично от даденостите на деня.

БЛИЗНАЦИ - Повечето от вас днес ще имат сили да свършат всичко, което предвиждат, за това насочете енергията си към реализация на целите ви.

РАК - Не подминавайте ничие добронамерено отношение и откровения, днес те ще ви помогнат да се ориентирате по-лесно в създалата се ситуация и ще проправят пътя ви към успеха.

ЛЪВ - Силното ви присъствие в социалната и професионална сфера ще ви осигури възход, стига да се възползвате добре от създалите се възможности около вас днес.

ДЕВА - Откритостта в отношенията ви и прозрачността в работата ви са предпоставка за стабилизиране на професионални и обществени позиции, а защо не и заявка за нещо повече

ВЕЗНИ - В добро настроение ще посрещнете деня и това ще провокира у вас повече търпение. Неочаквани откровения ще ви трогнат и ще ви разкрият една по-друга действителност, която ще даде тласък в осъществяване на професионалните ви и други цели.

СКОРПИОН - Разумни и практични, ще съумеете да се възползвате от даденостите на деня, решавайки възникващите въпроси своевременно и свеждайки изненадите до минимум.

СТРЕЛЕЦ - Обогатени с тях, по-лесно ще намерите интересуващите ви отговори и вземете правилните решения, особено в професионалната сфера.

КОЗИРОГ - Под въздействие на добрите енергии днес без затруднения ще дадете път на въображението си, което ще ви направи по-лесно възприемчиви за нови идеи и прозрения.

ВОДОЛЕЙ - В случай на необходимост, подобрете организацията, за да изгладите съществуващите недоразуменията, а и заради очакваната по-добра ефективност.

РИБИ - Съзнателно избягвайте споровете, има вероятност да влезнете в дълбоки противоречия и това да помрачи отношенията ви.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди