изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Денят е благоприятен за всичко планирано и започнато днес, което събужда здрав интерес у вас и ви мотивира да се развивате. Ще бъде за добро.

ТЕЛЕЦ - С ускорено темпо днес ще напредвате в работа, която ви е по сърце и я вършите с удоволствие. За съжаление не така ще стоят нещата с дейности, с които сте ангажирани, но остават в страни от интересите ви.

БЛИЗНАЦИ - Много от вас днес ще станат инициатори на действия, които биха могли трайно да подобрят работата и живота им. Постигнатото ще ви позволи да продължите напред, без да губите време и средства.

РАК - Въведете ред в дома си и се погрижете за нуждите на близките си. Въздържайте се от обещания и най-вече от такива, които не са ви поискани.

ЛЪВ - Въздържайте се от обещания и не подценявайте конкуренцията си. Щадете здравето си, уязвими са главата, мозъка, следете кръвното си налягане.

ДЕВА - Ще внесете повече яснота в работата си, като отделите необходимото внимание на подробностите и канализирате енергията си в желаната посока.

ВЕЗНИ - Денят е подходящ за разработване на нови идеи, проекти, срещи, подписване на споразумения и друга делова и творческа работа, както и за изпълнение на текущите ви задачи.

СКОРПИОН - Създавате добри позиции на работното място и това ви позволява да разширите дейността си, с оглед привличане на нови клиенти и разбира се, по-добри печалби.

СТРЕЛЕЦ - С гъвкав подход и изработена стратегия в преговорите ще съумявате да постигате желаните договорености. Създалото се настроение ще ви зарежда с идеи, реализацията на които няма да ви затрудни.

КОЗИРОГ - Имате готово решение по финансов въпрос, с което ще спасите бюджета си, но също така е възможно парите, които очаквате да се забавят. Не го изживявайте драматично, защото има решение и на този проблем.

ВОДОЛЕЙ - С творчество, въображение и нови идеи, каквито въобще не ви липсват, ще подобрите организацията си на работа и съответно финансите си.

РИБИ - Денят предразполага към активност във всичко, което ви интересува и е важно за вас. Ще свършите много работа и с лекота, без да се затрудните.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди