изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:41 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 3 криминални престъпления.



-На 20.02.2012 г., В РУП 01 Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител е проникнал чрез взлом в апартамент, находящ се на първия етаж на жилищен блок в жк “Дружба” и е извършил кражба на лаптоп и златни накити. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 20.02.2012 г., в РУП Албена е получено съобщение от служител на “ЕОН-България”, за това че неизвестно лице е  извършило кражба на 3 метра меден проводник от ел. табло в с.Оброчище, общ.Балчик. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Албена е задържан извършителят на деянието – 18 годишния Б.Р. от същото село. Работи се в условията на досъдебно производство.

 

През денонощието е възникнало 1 пътно- транспортно произшествие с материални щети.

-На 20.02.2012г., в РУП 02 Добрич е получено съобщение за настъпило пътно – транспортно произшествие по пътя с.Ведрина – гр. Добрич, при което 35 годишен водач на товарен автомобил “Фиат”, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, е напуснал пътното платно и се е преобърнал. Вследствие на произшествието по автомобила са нанесени значителни материални щети. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

            На територията на ОД МВР Добрич не са възникнали пожари.

 

НДТ приема вече приятели във втория си профил във фейсбук поради достигане на лимита от 5000 приятели в първия си профил

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди