изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:48 EEST
ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЕЧАТ ВТОРИЯТ БРОЙ НА "ПОДИУМ"    
Култура

Вторият брой на изданието за изкуство и култура „Подиум” излезе от печат. На 112 страници изданието отразява  по хронологичен път всички културни събития, проведени в Добрич през второто полугодие на 2011 година. 130 са материалите за проведени концерти, театрални постановки, изложби, исторически дати, фестивали и конкурси за периода юли– декември 2011 година.



Вторият брой на „Подиум” започва със статията на президента на "Ротари клуб" в Добрич Павел Павлов, който бе основен спонсор на проявите "Дарования 2011". Обстойно са отразени XVI-тото издание на международният младежки фестивал-конкурс "Надежди, таланти, майстори" и многобройните прояви от поредицата "Дарования 2011".

От този брой можете да откриете рубриката „Ретро подиум”, където ще се публикуват стари снимки от Добрич, културни събития и значими личности от културният живот на града. В броя можете да откриете и акценти от Културният афиш на общината за настоящата година.

Повечето от материалите могат да се открият и на страницата на „Подиум” в интернет - http://podiym.blogspot.com/. Изданието вече се продава в книжарниците „Хеликон”, „Нов свят”, Художествената галерия в Добрич. То е на разположение на читателите в библиотеките на общинските центрове в областта. НДТ

 


Сходни връзки

ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЕЧАТ ВТОРИЯТ БРОЙ НА "ПОДИУМ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.40 секунди