изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:04 EEST
Харизанов е бил задържан през 2010 г. за заплаха за убийство    
Ред и сигурност

  Разследването срещу отстранения председател на Съвета на директорите на "Напоителни системи" Георги Харизанов за кражба е било възобновено около десет години след престъплението заради съвпадение на пръстови отпечатъци. Това каза днес на пресконференция говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова, цитирана от БТА.



Отпечатъци, които съвпадат с тези на Харизанов, са били намерени в офис, от който през 2001 г. са били откраднати 50 хиляди долара.
Харизанов е бил директор на офиса и бил разследван за кражбата.

През 2002 г. обаче разследването е било спряно, докато Харизанов е задържан през 2010 г. за заплаха за убийство. Тогава са му взети отпечатъци, които са съвпаднали с част от намерените в офиса. Разследването на кражбата е било възобновено и на 13 януари тази година му е бил връчен обвинителен акт.

От прокуратурата потвърдиха, че Харизанов е минал на тест с полиграф, както той сам твърди, но добавиха, че не знаят какви са резултатите.

Харизанов беше освободен от поста заради това, че укрил възобновените обвинения срещу него, каза министърът на земеделието Мирослав Найденов на извънредна пресконференция.
Министърът изрази убеденост, че атаката срещу Харизанов е всъщност насочена срещу него заради разкрития за източени милиони от хидросъоръжения. http://dnes.dir.bg

СБОГОМ НА ЧИНОВНЦИТЕ-МАРОДЕРИ: Шефът на ”Напоителни системи” се оказа обвиняем за кражба, махат го

 


Сходни връзки

Харизанов е бил задържан през 2010 г. за заплаха за убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди