изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:37 EEST
Харизанов изгорял заради голи снимки    
Новини
 Скандалният шеф на борда на “Напоителни системи” Георги Харизанов се оказа, че е изгорял и заради голи снимки на жена, по думите му, “практикуваща най-древната професия”. Това стана ясно от собствените му обяснения в деня, в който бе заменен в борда на дружеството с инж. Радослав Чеглайски. Едно от възобновените дела срещу Харизанов е за заплаха за убийство по жалба на Деница Цицелкова.


 “Такава заплаха към нея не е имало - заяви Харизанов, цитиран от "Труд". - Запознанството с нея се роди в интернет около организиране на протест през 2007 г. срещу данъка за моторите. Оказа се, че тя има едни доста интересни фотографии в интернет. Във връзка с това тя пусна жалба срещу мен и още няколко души, че е силно стресирана от това, че ние сме публикували тези фотографии на страницата, където организирахме протеста”, сподели чиновникът. Деница Цицелкова Адвокатът на Цицелкова заявил: “Дайте 5000 лв. и да си стискаме ръцете.” “Аз казах на съдията, че с представители на най-древната професия не желая да сключвам никакви споразумения”, твърди Харизанов. На въпрос защо е скрил от министър Мирослав Найденов, че на 13 януари т.г. е привлечен като обвиняем за кражба на 50 000 долара от фирма СТОА, Харизанов отговори: “Конкретната причина е, че нямам никакви опасения, свързани с този казус.”

“Има някои странни обстоятелства как едно дело от 2001 г. се подновява през 2012 г., аз го посъветвах да подаде жалба в Софийската апелативна прокуратура, за да бъдат проверени действията на прокурора, повдигнал обвинението. Ако прокуратурата отмени постановлението, Харизанов ще бъде възстановен на работа”, заяви министър Найденов.

“Извинявам се на всички, аз към днешна дата нямам диплома. Ще продължа да уча, за да завърша висше образование в Датския колеж”, призна още Харизанов. http://www.blitz.bg

Харизанов е бил задържан през 2010 г. за заплаха за убийство

 


Сходни връзки

Харизанов изгорял заради голи снимки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди