изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Днес дайте простор на творческите си идеи, като избягвате колективните начинания и се съсредоточите върху своите намерения.

ТЕЛЕЦ - Мислете и живейте спокойно. Днешните събития няма да повлияе съществено на плановете ви, но изненадите ще са ваша полза, може би, за да компенсират разочарования и още нещо.

БЛИЗНАЦИ - В професионален план днес ще постигате целите си, ако им се посветите с повече самостоятелна работа. В общите занимания не се колебайте да прехвърлите от задълженията си на колеги и сътрудници, споделените отговорности се понасят по-леко.

РАК - Отложете ангажиментите, които преценявате, че не можете да изпълните, без да се безпокоите, че това може да навреди на авторитета ви.

ЛЪВ - Постепенно възстановявате формата си и отчитайки добрите страни на момента, част от вас ще обмислят бъдещ проект или обновяване на дейността си.

ДЕВА - За част от вас денят се свързва с решаване на юридически казус, други ще се занимават с нуждите на семейството, заради което ще предприемат конкретни действия.

ВЕЗНИ - Справяйки се с трудностите в ежедневието и в служебните задачи на практика повишавате опита и задълбочавате познанията си в конкретна сфера.

СКОРПИОН - Днес заложете на самостоятелните изяви и онези, в които сте обмислили добре действията си. Не се конфронтирайте с околните и направете всичко възможно да запазите добрия тон, ако атмосферата покрай вас предразполага към друго.

СТРЕЛЕЦ - Бъдете достъпни и не допускайте заетостта и значимостта на задачите ви да се отразяват на отношенията ви с околния свят, защото много скоро ще усетите негативните последствия върху гърба си.

КОЗИРОГ - Самостоятелните занимания днес ще ви носят усещане за полезност, но не се претоварвайте. Направете си планове за бъдещето, как искате да живеете и какво да постигнете.

ВОДОЛЕЙ - Направете си план за работа и за бъдещето, какво искате да постигнете и как да живеете. Мечтайте, защото тези мечти се сбъдват.

РИБИ - Споделените намерения с хора, на които вярвате и обичате ще намерят по-бързо реализацията си, но най-вече ще имате резултати в самостоятелните изяви днес.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди