изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:07 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП  ЗА 24 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Ще преминете през днешния ден в движение, ангажирайки се с професионални, семейни и лични задачи, които освен, че ще ви разнообразят, ще обогатят опита и информираността ви по интересуващите ви теми.

ТЕЛЕЦ - Подходящо време за начало на проект, образователен курс, диета, физически упражнения или друга, интересуваща ви заетост, чрез която бихте постигнали напредък в усвояване на материята, без негативни последствия за вас.

БЛИЗНАЦИ - Всичко, което започнете днес ще протича според очакванията ви, стига то да е от полза както за вас, така и за обкръжението ви. Новите проекти ще са успешни, с добри финансови и други показатели.

РАК - Започнатите днес нови проекти, професионални и творчески начинания, за които се подготвяте от дълго време ще направят живота ви по-динамичен и интересен.

ЛЪВ - Възможно е да се появят много неизвестни, с които ви предстои да се справите, но убедеността ви че сте на прав път ще ви мотивира да продължите, каквото и да ви струва това.

ДЕВА - Заради служебните си ангажименти ще се съобразите с обстоятелствата и хората от обкръжението ви, подчинявайки действията си на общите решения.

ВЕЗНИ - Всяко начало, свързано с образование, спорт, творчество, физическо и духовно укрепване ще бъде толерирано от съдбата. Няма да ви липсва късмет, но не рискувайте.

СКОРПИОН - Интуитивни и следвайки интересите и предпочитанията си днес, ще насочите вниманието си към онези, които обичате и по-малко ще се вълнувате от света около вас.

СТРЕЛЕЦ - Отнасяйки се с внимание и обич към нуждите на хората около вас, ще почувствате не само удовлетворение, но и ще се изпълните с по-добри мисли и чувства.

КОЗИРОГ - Денят е подходящ за начало на нова задача, професионална или в личен план, образователен курс, спортни занимания, диета и друг вид занимания, с които да разкриете повече от потенциала си.

ВОДОЛЕЙ - Ще получите енергийна подкрепа, ако денят ви е свързан с начало на нова дейност, или друг вид занимание, което обещава да бъде успешно, стига да сте се погрижили за детайлите, свързани с него.

РИБИ - Искреността в общуването ще ви помогне да анализирате възникнал проблем и по-лесно да намерите решението му, без да изпадате в крайност на духа и настроението си.

 

НДТ приема вече приятели във втория си профил във фейсбук поради достигане на лимита от 5000 приятели в първия си профил

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди