изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:07 EEST
Финалът на Петият национален конкурс Lady Bulgaria 2012 се проведе в Гранд Хотел София    
Мис & Мистър  Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.   Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха в тоалетите на Луци фешън. Във втория разказваха за себе си и се представиха в спортно-елегантни облекла, а третото дефиле бе отредено на официалните тоалети на Bridal Fashion.


    
  Конкурсът Lady Bulgaria e единственият по рода си у нас, в който могат да участват само неомъжени дами.  slusham.com Конкурсът Lady Bulgaria e единственият по рода си у нас, в който могат да участват само неомъжени дами, които имат достатъчно самочувствие и амбиция да посрещнат предизвикателството.
  
  Водещи на конкурса бяха Нели Пандилова и Сава Цеков, а хореографията беше дело на Мартин Желев.
  
  Тази година конкурсът обяви своя кауза и тя е борбата с наднорменото тегло и затлъстяването. Кампанията ще премине под мотото „Защото Красотата е здраве“ в рамките на цялата календарна 2012 година.
  Социалната значимост на затлъстяването е предопределена не само от застрашителните пропорции, които то достига сред световното население,а и от здравните рискове, които крие. Дейности на кампанията са: „Да се нахраним за здраве“, „7000 стъпки“, „Красотата е здраве“. Всички участнички подкрепиха каузата, а победителките ще са лица на кампанията през годината. Tазгодишната инициатива е подкрепена лично от Проф. д-р Донка Байкова – известен специалист по здравословно хранене.
  
  Конкурсът по традиция се проведе в Гранд Хотел „София“, който се изпълни с ВИП гости за събитието. Сред аплодисментите на публиката дамите разказаха за своите успехи и мечти, изразиха подкрепа за обвързване на красотата със здравето и смаяха всички с професионалното си дефилиране.
  
  Организатор на конкурса и председател на журито беше Цвети Разложка – „Лейди Свят“ 2009. Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“ е Меги Савова. Заедно с останалите членове на журито те бяха истински затруднени в избора на най-достойната за короната. Носителки на титлата „Лейди България“ от предишни години – Яна Анатолиева, Десислава Гьошева, Диана Стоянова, Мадлен Иванова, коронясаха новите победителки. А те са: 
   
  Венета Пеневска е новата Lady Bulgaria 2012 slusham.com Финалът на Петият национален конкурс Lady Bulgaria 2012 се проведе в Гранд Хотел София. slusham.com Lady Bulgaria Continental – Венета Пеневска
  Lady Bulgaria Millenium – Цветелина Захариева
  Lady Bulgaria World – Радина Цонева
  Lady Bulgaria Universe – Петя Велкова
  
  Всички участнички получиха подаръци от издателство „Сиела“, „Estee Lauder”, „Парфоа“ и др. След раздаването на короните, лентите и подаръците участничките и гостите се отправиха към афтър-парти в клуб „Маскара“.
  
  Освен каузата „Защото красотата е здраве“, победителките ще бъдат специални гости и ще подкрепят кампанията за борба с рака, организирана от Вили Боршукова.
  
  
  Информация за победителките:
  
  Венета Пеневска е на 33 години. Учила е психология, а сега се занимава с обществени поръчки. Пише поезия и има издадена стихосбирка – „Какво си“, а в момента готви втора.
  
  Цветелина Захариева е на 29 години от Перник. Висока е 182 см и е била манекенка. Печелила е разнообразни конкурси, като е избрана за първата „Мис Югозападен Университет“. Магистър по славянска филология, говори перфектен чешки и английски език. Сега се занимава с поддръжка на софтуер за най-големите фармацевтични компании.
  
  Радина Цонева е от София на 22 години. Зодия лъв е. Работи като модел. Занимава се с психология, а една от следващите цели в образованието й е журналистиката.
  
  Петя Велкова се занимава от 10 години с мода и шоубизнес. Била е във всички възможни позиции – манекенка, ТВ водеща, създател на собствен бутик и модни колекции, организатор на свои ревюта. Работата й е нейната страст и тя иска да продължава да се развива в същата сфера. Любител е на активния начин на живот. www.erogance.eu
 


Сходни връзки

Финалът на Петият национален конкурс Lady Bulgaria 2012 се проведе в Гранд Хотел София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.33 секунди