изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:27 EEST
Тайното оръжие    
Новини

Няма как да я видите на церемонията за “Оскарите” в тъмна и стилна вечерна рокля. Номинациите за нейните роли са на друго бляскаво награждаване - за призовете “Горещо злато”, известни като “Порно оскари”. Но те са в категории, чиято формулировка нито един сериозен вестник не би пожелал да публикува. Само за 2011 г. младата звезда Биби Джоунс е заснела 11 ленти, сред които “7 минути в рая”, “Тя е толкова сладка” и “Детегледачката 3”.



Биби Джоунс 2 Биби Джоунс Биби Джоунс 3

Героинята от късните филми се оказа и със сериозни спортни интереси. Досега бе известно, че облича демонстративно екипи на звезди от бейзбола, американския футбол и баскетбола, които са минали през леглото й.

Обожава да “сложи скалпа” на тялото си и да пусне снимката в социалната мрежа туитър. Стана голяма дандания, когато го стори с екип на звездата на “Ню Инглънд” Роб Гронковски. Футболистът се ядоса, защото на фотоса беше... и той! Порнозвездата пусна снимка от неговата спалня.

Но 21-годишната Биби направи големия си удар с радиоинтервю, в което между другото спомена, че е важен фактор на трансферния пазар в бейзбола. “Да, бях използвана да “убеждавам” някои звезди да подпишат с агента Пол Бисоне - изстреля русокосото и наглед невинно момиче. - Спах с поне 10 такива през 2010 г. (когато ебила на 19 години) и почти всички после отидоха в неговата агенция. Но аз нямам оплаквания, все пак те са звезди.”

Импресариото така и не отговори на стреличката от хубавата уста на Биби. Няма и индикации да му търсят отговорност, а пък и никой от бейзболистите не се оплака. Което изглежда напълно разбираемо (виж снимката вдясно).Един от “склонените” е №11 на “Ню Йорк Янкис” Брет Гарднър. Неговата фланелка е една от първите, с които Биби се снима (вляво).Което едва не му докара развод.

Все повече спортисти в САЩ се дистанцират от слухове за връзка с госпожица Джоунс. Тя самата тиражира такива, например за футболиста Тим Тибоу. За него усилено се говори, че е от толкова религиозно семейство, че на 24 години още бил девствен. Кой знае, може и да е вярно? Но ако е срещнал Биби, не залагайте на това. http://www.trud.bg

ОЩЕ ТАЙНИ ОРЪЖИЯ

 


Сходни връзки

Тайното оръжие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди