изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:45 EET
ЧЕТИРИМА ОГРАБИХА ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН В ДОБРИЧ    
Новини

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ



-На 26.02.2012 г., в РУП 01 Добрич е получен сигнал по СОТ на обект –магазин за хранителни стоки по ул.”Сан Стефано”, гр.Добрич. Незабавно е изпратен екип от полицейски служители, които са установили, че преди пристигането на полицията четири неизвестни лица са влезли в магазина. Две от лицата са нападнали продавача и са му нанесли удари, а останалите две лица са взели около 800 лв. от касовия апарат и неустановено количество цигари, след което всички са напуснали обекта. Предприети са оперативно-издирвателни мероприятия за установяване извършителите на престъплението. Образувано е досъдебно производство.
-На същата дата, в РУП Балчик  е получено съобщение от 55 годишен гражданин, за това че неизвестен извършител чрез взлом на стъкло е проникнал в управлявания  от него л.а. “Фолксваген Голф” и е извършил кражба на мъжка чантичка, в която е имало около 400 лв., лични документи и дебитни карти. Автомобилът е бил паркиран на коларски път в околностите на гр.Балчик. Работи се в условията на досъдебно производство.
-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Балчик са задържани лицата И.А., на 25 години, И.П., на 26 години, М.В., на 23 години, на В.И., на 24 години и Г.Р., на 22 години, всички от гр.Балчик. Същите за периода от м.януари –м. февруари 2012 г., в различно съучастие помежду си  са извършили 4 кражби: от складово помещение са извършили кражба на професионални кафе-машини; от гаражи, намиращи се в гр.Балчик са извършили кражби на електрически инструменти, ел. проводници, токоизправители, разклонители и др. вещи.
Лицата са криминално проявени и осъждани. Наложена им е постоянна мярка Задържане под стража”. Работата по изясняване престъпната им дейност продължава. 

През денонощията са станали 2 пътно- транспортни произшествия, с материални щети.
Установен е 1 случай на управление на МПС след употреба на алкохол.
-На 27.02.2012 г., около 02.00 часа, по бул. “25-ти септември”, в гр.Добрич от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “Фолксваген Голф”, управляван от 42 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,94 промила в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

 Възникнали са 5 пожара без материални щети.

 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА ОГРАБИХА ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди